Džiugios naujienos dėl 05.13 siųstų siuntų!

2020-08-02

Gerbiamieji MD siuntos klientai, džiaugiamės kreipdamiesi į Jus su geromis naujienomis. Kaip jau žinote 2020.05.13 siųstos siuntos buvo sulaikytos 2020.05.15 Norvegijos Karalystės muitinės pareigūnų (jeigu norite plačiau susipažinti su situacija, kviečiame perskaityti mūsų praeitą straipsnį čia).

Iki šiol sulaukėme daug skundų, gąsdinimų sužlugdyti, jautėme nuolatinį spaudimą tiek iš klientų, tiek iš konkurentų pusės, tačiau tam nepasidavėme, nes žinojome, kad privalome išlaikyti geriausių vežėjų Lietuva - Norvegija - Lietuva statusą, kad ir kiek ginčų ar laiko tai pareikalautų.

Visuomet, nuo pat įmonės susikūrimo daugiau nei prieš 8 metus, siekėme būti geriausiais savo srities specialistais, užtikrinti gerą kainos ir kokybės santykį bei visuomet rūpintis siuntų saugumu. Vos per kelis pastaruosius metus savo transportą padidinome net 4 kartais, savo maršrutus papildėmė visomis kryptimis Lietuvoje kiekvieną trečiadienį bei didžiąja dalimi Norvegijos (kur siuntas renkame ir daliname savaitgaliais).

Pripažinsime, šis siuntų sulaikymas buvo išties sudėtingas ne materialine, tačiau moraline prasme. Visas MD siuntos kolektyvas darniai paskutinius 3 mėnesius dirbo, kad šis klausimas pagaliau būtų išspręstas ir klientai atgautų savo siuntas…

Ir ta diena atėjo. Norime oficialiai pranešti, kad visos siuntos (išskyrus mėsos ir pieno produktų gaminius bei žinoma kontrabandines cigaretes ir alkoholį) bus grąžinamos siuntų gavėjams.

Žemiau rasite visą procesą, kaip vyks siuntos atsiėmimas:

  1. Siuntos gavėjas kreipiasi į muitinės darbuotoją, atsakingą už siuntų grąžinimą nurodytais kontaktais ir gauna savo “case number” (bylos numerį):

    Kristine Lensebråten
    Telefono numeris: +4769362258
    Bylos numeris: 20-16924

    Kreipdamiesi nurodykite savo vardą pavardę, gavėjo adresą bei siuntos numerį.
    Jeigu kreiptis nepavyksta, susisiekite su mumis - mes mielai Jums padėsime.

  2. Gavę savo siuntai bylos numerį kreipiatės į mus (MD siuntos). Mes užpildysime ir paruošime formą, reikalingą muitinės procedūroms atlikti.
    Svarbu! Mokėti muitą reikės tik tuo atveju, jeigu siųstos prekės yra nauji daiktai arba automobilių dalys. Už dėvėtus drabužius / daiktus mokėti muito nereikės. Nepaisant to, visada galite šį klausimą pasitikslinti pagal Jūsų atvejį su mumis arba muitinės darbuotoja.

  3. Mums paruošus ir pateikus Jums formą, Jūs ją galėsite perduoti muitinės darbuotojai, kuri, atlikusi reikiamas procedūras, atliks siuntos grąžinimą. Jeigu sutinkate, kad siuntą iš muitinės parvežtume mes, apie tai taip pat siūlome užsiminti muitinės darbuotojai bei žinoma kreiptis į mus. Pervežimas iš muitinės iki adreso Norvegijoje Jums nieko nekainuos.

Nepamirškite, kad visu šiuo metu, iki kol siunta pasieks Jus galite drąsiai kreiptis į mus telefonu +37063353353 arba el. paštu info@mdsiuntos - mes pasiruošę Jums padėti.

Taip pat tikimės supratingumo ir kantrybės iš Jūsų pusės - kadangi šiuo metu sulauksime daug užklausų, atsakymo telefonu arba el. paštu gali reikti šiek tiek palaukti.

Dar kartą dėkojame, kad esate mūsų klientai. Ypatingai dėkojame tiems, kurie šiuo laikotarpiu mus palaikė ir suprato, na, o konkurentai ir kiti, kurie siekė, kad ši situacija įvyktų ir visaip kaip dergė mus internetinėje erdvėje nepamirškite, kad viskas gali atsisukti prieš Jus pačius.

 

UAB MD siuntos

  • Įmonės kodas: 304538960
  • PVM mokėtojo kodas: LT100011292815
  • Adresas: Sporto g. 11, Marijampolė
  • Atsiskaitomoji sąskaita: LT133500010003810541