Populiariausios 3 priežastys, kodėl reikia rinktis kurjerių tarnybą siuntų pristatymui

2020-09-19

Kadangi per pašto tarnybas ar kitas dideles siuntų įmones yra siunčiama daug įvairių daiktų, siunta gali pasimesti. Jau nekalbant apie papildomą stresą, kai bandai susisiekti telefonu su pašto tarnybos darbuotojais, ieškodamas savo siuntos.


Kai jums ar jūsų verslui reikalingas greitas ir patikimas siuntų pristatymas, yra daugybė kurjerių paslaugos privalumų. Kurjerių paslaugos pasižymi greičiu, prieinamumu, patikimumu ir aptarnavimu. Dėl šių keturių savybių jie yra geras pasirinkimas.


Kaina


Kurjerių paslaugos siūlo labiau prieinamas kainas, palyginti su didesnėmis įmonėmis, kurių kainos yra standartizuotos. Kadangi šios įmonės veikia mažesniu mastu, jos gali būti lankstesnės ir stengtis pasiūlyti kainą, atitinkančią jūsų poreikius.


Patikimumas



Kai turite tik vieną įmonę, atliekančią visus veiksmus nuo paėmimo iki pristatymo, žinote, kad jūsų siunta bus pasirūpinta. Daugelis siūlo papildomas stebėjimo funkcijas, kad suteiktumėte stipresnį saugumo jausmą žinodami, kur yra jūsų paketas, kiekviename žingsnyje (pvz. siuntos sekimą).


Individualus aptarnavimas


Kai dirbate su mažesne kurjerių tarnyba, nesate tik dar vienas klientas. Tokiose įmonėse kiekvienas klientas yra vertinamas, todėl visada suteikiama visa reikalinga informacija apie siuntos statusą, kainas ar kitus labai svarbius dalykus. Taip pat galite gauti asmeninę konsultaciją, kaip supakuoti siuntą ir pan.


Kurjerių tarnybos pasirinkimas yra žingsnis teisinga kryptimi!


Kai pasirenkate darbą su kurjerių tarnyba, sutaupote laiko ir energijos, kad susitelktumėte į tai, kas svarbiausia!


UAB MD siuntos

  • Įmonės kodas: 304538960
  • PVM mokėtojo kodas: LT100011292815
  • Adresas: Sporto g. 11, Marijampolė
  • Atsiskaitomoji sąskaita: LT133500010003810541