Ar žinote, kaip vyksta Jūsų siuntos kelionė?

Sužinokite, kaip keliauja Jūsų siunta Lietuva-Norvegija-Lietuva.

2019-10-04

Kadangi kiekvienos siuntų įmonės dažniausiai sulaukiamas klausimas yra "Kada galėsiu atsiimti savo siuntą/Kur yra mano siunta?", nusprendėme Jums papasakoti ir paaiškinti, kaip vyksta Jūsų siuntos kelionė nuo taško A iki taško B. Per daugiau nei 6 metų siuntų vežimą Lietuva-Norvegija-Lietuva, užtikrinome, kad siuntos kelionė būtų kiek įmanoma saugesnė ir greitesnė - kviečiame su ja susipažinti.

 

Viskas prasideda nuo siuntos registracijos. MDsiuntos siuntą galite užregistruoti keliais būdais: internetiniame tinklapyje MDsiuntos.lt, mobiliojoje programėlėje MDsiuntos (Android ir iOS), telefono skambučiu arba trumpąja SMS žinute (rekomenduojame naudoti mūsų tinklapį, taip Jūsų siunta greičiausiai pasieks vadybininką bei iškarto gausite siuntos sekimo kodą). Kai jau užregistravote siuntą: nurodėte kas yra siuntos siuntėjas, gavėjas, trumpai aprašėte siuntą bei pasirinkote paėmimo ir pristatymo adresus, siunta yra perduodama MDsiuntos vadybininkų komandai, kuri kiekvieną dieną peržiūri kiekvieną registraciją ir Jeigu visi duomenys yra nurodyti teisingai - siuntą patvirtina, o kitu atveju - susisiekia su Jumis ir paprašo skambučio metu papildyti reikiamus duomenis. Pirmasis siuntos kelionės etapas yra baigtas, toliau Jūsų siunta rūpinasi šaunieji MDsiuntos kurjeriai.

 

Kiekvieną trečiadienį siuntos į Norvegiją yra surenkamos visoje Lietuvoje, o užregistruotos iš Norvegijos į Lietuvą - surenkamos šeštadieniais - sekmadieniais. MDsiuntos kurjeris, prieš atvykdamas Jums paskambina ir pasitikslina, ar atvykimo metu galėsite perduoti siuntą. Jeigu manote, kad tuo metu nebūsite namuose - nieko tokio, tiesiog informuojate apie tai vairuotoją ir susitariate dėl kito, patogesnio laiko. Prieš perduodami siuntą vairuotojui, dar kartą įsitikinkite, kad siunta yra tinkamai supakuota, 10 patarimų, kaip tinkamai supakuoti siuntą galite rasti čia. Perdavus siuntą vairuotojui, siunta keliauja į MDsiuntos logistikos centrą, kuriame prasideda trečiasis siuntos kelionės etapas.

 

Logistikos centre siunta yra kruopščiai patikrinama ar joje nėra draudžiamų medžiagų ar daiktų, kuriuos vežti griežtai draudžiama. Atlikus patikrinimą, siunta yra priskiriama transportui, kuris gabens Jūsų siuntą į Lietuvą arba Norvegiją. Jeigu siuntai reikalingas išmuitinimas, siuntos informacija yra perduodama MDsiuntos muitinės skyriui, kuriame itin operatyviai ir greitai yra sutvarkomi visi reikalingi siuntos muitinimo dokumentai. Siuntai pajudėjus iš logistikos centro prasideda ketvirtasis - priešpaskutinis siuntos kelionės etapas.

 

Siunta yra pervežama maršrutu Lietuva - Norvegija arba Norvegija - Lietuva. MDsiuntos kurjeriai itin atsakingai ir atsargiai veža Jūsų siuntą. Jeigu kelionė yra iš Lietuvos - siunta važiuoja iki Latvijos, tuomet laivu, kartu su kurjeriu keliauja į Švediją, iš kurios pajuda Norvegijos link. Visą tikslią siuntos kelionę, galima stebėti mobiliojoje aplikacijoje arba internetiniame tinklapyje. Priartėjęs prie siuntos gavėjo, kurjeris paskambina informuodamas, kad netrukus atvyks. Kaip ir siuntos paėmimo metu galite kurjerį informuoti apie laiką, ar jis yra tinkamas ar ne, tačiau tai būtų geriau daryti likus bent 7-8 valandoms, pranešant MDsiuntos klientų aptarnavimo skyriui Facebook'e, telefonu arba el. paštu.

 

Paskutinis siuntos kelionės etapas - siuntos įteikimas. Siuntą perduoda kurjeris, kuris įsitikina, kad siuntos gavėjas yra būtent tas žmogus, kuriam siunta yra atiduodama. Perdavus siuntą - Jūsų siuntos kelionė baigiasi, tačiau Jūs dar galite atlikti kelis veiksmus. Praėjus 24 valandoms po siuntos pristatymo el. paštu gausite laišką, kuriame galėsite palikti atsiliepimą apie Jus aptarnavusį kurjerį bei vadybininką. Atsidėkodami už atsiliepimą, kuris tikimės, kad padės mums tobulėti - skirsime Jums 1000 karmos taškų ir lauksime Jūsų vėl naudojantis MDsiuntos paslaugomis!

 

UAB MD siuntos

  • Įmonės kodas: 304538960
  • PVM mokėtojo kodas: LT100011292815
  • Adresas: Sporto g. 11, Marijampolė
  • Atsiskaitomoji sąskaita: LT133500010003810541